Home
Hoofdstraat 58 2678 CL De Lier
Routebeschrijving
Ma-Don: 7.30 u tot 18 u Vrijdag: 7.30 u tot 18.30 u
Zaterdag: 7.30 u tot 16 u

email:   vitaminetuin@live.nl

20 Jaar Kwaliteit in Groentes, Fruit en Maaltijden

Wij verkopen producten die goed voor de gezondheid en vooral lekker zijn. Naast ons brede assortiment bieden wij u iets dat in veel winkels niet belangrijk wordt gevonden: aandacht en advies. Al onze collega's hebben het certficaat behaald voor voedingsadviseur om u optimaal van dienst te zijn met al uw vragen. Advies en persoonlijke aandacht zijn bij ons heel normaal. Voor advies (op maat) kunt u altijd bij ons terecht!

Onze top producten

Werkfruit

Wilt u ook iets vaker een gezonde snack eten? Steeds vaker zien werkgevers in, dat het gratis aanbieden van fruit een toegevoegde waarde voor de organisatie is.
Meer over ons werkfruit

Fruitmanden

Heeft u een reden nodig om iemand een cadeau te kunnen geven? Soms wel! Een jubileum is de uitgelezen mogelijkheid om iemand te verrassen.
Meer over onze fruitmanden

Verse maaltijden

Maaltijden die met de grootste zorg worden bereid met verantwoorde hoeveelheid groenten van top kwaliteit. Al dan niet voorzien van ambachtelijk bereid vlees.
Meer over onze maaltijden

Verse broodjes

Met verse broodjes van de echte warme bakker. Wij verkopen (indien op voorraad) zowel zachte als luxe witte of bruine broodjes
Meer over onze heerlijke broodjes

Werkfruit - Gezond voor de werkgever

Meedoen aan Werkfruit leidt tot een hogere arbeidstevredenheid en hogere arbeidsproductiviteit. De werksfeer verbetert en dat alles leidt tot een lager ziekteverzuim. Daarnaast is het aanbieden van fruit aan medewerkers ook nog eens fiscaal aftrekbaar. Je bedrijf heeft dan ook alleen maar voordelen van fruit op het werk!

Productievere medewerkers

Wanneer een onderneming vers fruit en snackgroenten aanbiedt heeft dit een positieve invloed op de werksfeer en arbeidsproductiviteit. Medewerkers die veel fruit eten zijn fitter, hebben meer energie en zijn productiever. Ze functioneren met meer plezier en het verhoogd hun motivatie. Hierdoor verbetert de werksfeer. Daarbij zien medewerkers het als een attent extraatje van de werkgever.

Met Werkfruit minder ziekteverzuim

Medewerkers die dagelijks een aantal stuks fruit eten hebben een hogere weerstand. Ze zijn daardoor minder vatbaar voor ziektes. Ook blijven ze minder vaak ziek thuis. En bij ziekte herstellen zij sneller. Lager ziekteverzuim leidt tot minder ongewenst verloop. Daardoor verlagen ook de wervingskosten en inwerkkosten. Een algehele verbetering van het arbeidsklimaat!

Belastingvoordeel

Het aanbieden van Werkfruit is onbelast. Kort gezegd betekent dit dat de Belastingdienst dit niet ziet als loon. Het gaat hier om koffie, thee, gebak en fruit. Werkfruit heeft geen gevolgen voor de BTW en de loonbelasting. Op de website van de belastingdienst vind je meer informatie over deze regelingen. De informatie kunt u evenutueel hier downloaden als PDF.

Vanaf 25 stuks fruit per levering is mogelijk voor de prijs van 0,48  cent  per stuk fruit exclusief btw

MVO-beleid

Het bevorderen van gezondheidsbewustzijn wordt steeds meer gezien als één van de kerntaken van goed werkgeverschap. Het aanbieden van fruit sluit goed aan bij het beleid voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Werkfruit kan hierin een vast onderdeel vormen.

Werkfruit-calculator

Bepaal wat Werkfruit betekent voor jouw bedrijf. De Werkfruit-calculator geeft je inzicht in de kosten. Je krijgt niet alleen een overzicht van de kosten van het fruitabonnement maar ook een indicatie van de kosten van het ziekteverzuim. Klik hier voor de speciale Werkfruit-calculator.

Interesse?

Geïnteresseerd in werkfruit? Wij leggen je graag uit hoe je werkfruit kunt introduceren binnen je bedrijf.

Online bestellen ?

klik op het plaatje om direct online te bestellen